Ładowanie Wydarzenia

Strona główna / Wydarzenia / MOC jest KOBIETĄ!

• To wydarzenie minęło.

MOC jest KOBIETĄ!

11 marca 2017, 10:00 - 16:00

Moc jest kobietą
CYKL WYKŁADÓW “MOC JEST KOBIETĄ” – TYLKO DO 15 LUTEGO – DWA BILETY W CENIE JEDNEGO!

Jak dobrze być kobietą!
Czy kiedykolwiek głośno wypowiedziałaś to zdanie?
Jeśli częściej narzekasz na fakt bycia posiadaczką macicy, niż czerpiesz z tego radości – czas, byś odkryła tajemnice własnego ciała, jego fizjologii i kobiecej natury.

My wiemy, że często cierpisz z powodu miesiączek czy poprzedzającego je PMS-u … ale kiedy poznasz sprawdzone sposoby na regulację Twojej fizjologii, nareszcie zrozumiesz, że ból, złość, niemoc oraz uczucie beznadziejności – nie są Twoją tak zwaną “uroda”, ale patologicznym procesem, który należy przekształcić w stan absolutnej radości z bycia kobietą. Medycyna chińska oraz nasza rodzima medycyna naturalna ma na te dolegliwości wiele sprawdzonych remediów, które w łagodny niechemiczny sposób wyregulują Twoją proszącą o pomoc fizjologię.

Przygotowałyśmy cykl wykładów pt.: “Moc jest Kobietą” , które mają za zadanie uzmysłowić kobietom, jak wielkim cudem natury jest ich ciało i jego fizjologia. Natura kobiety zasługuje na największe uwielbienie nie tylko przez drugą osobę, ale przede wszystkim przez samą kobietę.

• Pragniemy, mówić wprost o naszej anatomii i fizjologii, doceniać osiągnięcia nauki i mówić głośno o jedności ciała i umysłu kobiety.

• Pragniemy, żebyś nawiązała kontakt z własną mocą, poprzez zrozumienie i zaakceptowanie wspaniałości fizjologii ciała.

• Pragniemy, abyś poznała swój własny kod, którym posługuje się ciało w manifestacji myśli i przekonań.

Wiesz przecież, że przebiegnięcie 10 kilometrów, odstawienie słodyczy i inne wielkie wyczyny, nie zawsze sprawiają, że czujesz się lepiej sama ze sobą. Co zatem wpływa na fakt, że nie tylko akceptujesz swoje ciało, ale uwielbiasz je i doceniasz?

Zastanów się : Kiedy byłaś wdzięczna za własne ciało? Kiedy dałaś sobie prawo do przyjemności, a nie tylko bólu? Stan pełni możesz osiągnąć przez zrozumienie i uzmysłowienie sobie jakie procesy na poziomie fizycznym, mentalnym i emocjonalnym zachodzą w Tobie. Tylko wtedy będziesz wiedziała jak współpracować z ciałem, a nie działać wbrew niemu.

Zapraszamy do odkrycia świata fizjologii kobiety. Do odkrycia wielu niezwykłych tajemnic kobiecego ciała i kobiecej natury.

Oto zagadnienia naszego największego kobiecego wydarzenia, które zaplanowaliśmy na ten rok:

1. PMS wróg kobiety i jej otoczenia. Rozprawimy się raz na zawsze z napięciem przedmiesiączkowym – zaprezentujemy proste sprawdzone sposoby medycyny naturalnej na tak zwane “babskie sprawy”.

2. Natura kobiety jest cykliczna- cykl menstruacyjny, a narządy wewnętrzne, zrozumieć zachowanie ciała w czasie miesiączki, co jest niezbędne do prawidłowego przebiegu miesiączki, czego należy unikać i jak wzmacniać krew po miesiączce, ciąży i w czasie menopauzy.

Prelegenci:

Dr Beata Pieczyńska – doktor nauk biologicznych(genetyk), coach zdrowia, terapeutka holistyczna, specjalista Tradycyjnej Medycyny Chińskiej z kilkunastoletnią praktyką, naturoterapeutka, masażystka, specjalizuje się w ginekologii chińskiej i wspomaganiu procesów leczenia chorób nowotworowych. Entuzjastka leczenia odpowiednią dietą.

Od wielu lat prowadzi prywatny gabinet, jeździ z wykładami po całej Polsce i nie tylko, prowadzi autorskie warsztaty oczyszczające i wzmacniające organizm.

Działa także społecznie -współzałożycielka i V-ce Prezes Stowarzyszenia na Rzecz Zdrowego Stylu Życia „Twoja Moc”.

www.beatapieczynska.pl
www.oczyszczanie-warsztaty.pl

Kolejne kobiece spotkania odbędą się w kolejnych miesiącach, śledź nas!

Szczegóły

Data:
11 marca 2017
Czas:
Strona internetowa:
www.mocjestkobieta.evenea.pl

Miejsce

Collegium Da Vinci
AULA A001 ul. gen. Tadeusza Kutrzeby 10
61-719 Poznań Polska
+ Google Map

Organizator