Stowarzyszenie Twoja Moc szanuje prywatność użytkowników. Niniejsza Polityka Prywatności określa w jaki sposób mogą być zbierane i wykorzystane dane użytkowników oraz jak użytkownicy mogą chronić swoją prywatność.

1

Korzystając ze strony www.stowarzyszenietwojamoc.pl akceptujesz zasady Polityki Prywatności.

2

Dane użytkowników gromadzone są na dwa sposoby:

• dobrowolnie – są to dane przekazywane poprzez formularze zgłoszenia na wydarzenie lub do newslettera.

3

4

Przestrzegamy ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, z późn. zm.).

5

Hosting serwisu zapewnia zewnętrzny dostawca – home.pl S.A. Dostawca usług hostingowych dostarcza również narzędzi do obsługi plików dziennika serwera oraz baz danych, w których przechowywane są wybrane dane dostępowe zarejestrowanych użytkowników.

6

7

Dane dostępowe zarejestrowanych użytkowników służą jedynie w celu ewentualnej komunikacji z administratorem serwisu.

8

Adres e-mail wpisany do bazy mailingowej wykorzystywany jest do przesyłania użytkownikowi aktualnych informacji nt. bieżących wydarzeń.

9

Dane osobowe i kontaktowe uzyskane poprzez korespondencję z użytkownikami w żadnym przypadku nie są przekazywane osobom lub podmiotom trzecim.

10

Każdy użytkownik ma prawo dostępu do swoich danych, ich edycji oraz usunięcia.

11

Dbając o bezpieczeństwo danych użytkowników, dokładamy wszelkich starań, aby zabezpieczyć serwis przed nieuprawnionym dostępem, zwłaszcza przed dostępem do zgromadzonych danych dostępowych i statystycznych. Dostęp administratorski do baz danych i usług wykorzystujących dane użytkowników i statystyczne mają jedynie osoby desygnowane do obsługi tych usług.

12

W serwisie znajdują się odnośniki do serwisów zewnętrznych. Zamieszczamy je w celu ułatwienia użytkownikom dostępu do szczegółowych danych na dany temat. Nie bierzemy przy tym odpowiedzialności za ich politykę prywatności i sposób jej realizacji.

13

W przypadku zamiany Polityki Prywatności zmiany zostaną niezwłocznie wprowadzone również na niniejszej stronie.